Ege Bal Analizi


Ege Bal, üreticiden tüketiciye ulaştırdığı balı aynı standartlarda ve aynı lezzette koruyabilmek için Türk Gıda Kodeksi Bal tebliği TS3036 Bal standardını referans almıştır.

Üreticiden Ege Bal tesislerine gelen her miktar bal aynı kalite kontrol aşamalarından ve aynı testlerden geçirilir. Ege Bal AR-GE ve Kalite Sağlama Laboratuvarları yıllara dayanan deneyimi ve uzman kadrosuyla Türkiye’nin en kapsamlı bal laboratuvarlarından biri olmuştur. Bu laboratuvarlarda duyusal, kimyasal, analitik, mikroskobik ve mikrobiyolojik yöntemlerle yüzden fazla parametre hassasiyetle incelenmekte, kullanılan modern teknoloji ve yüksek kapasite ile hassas analizler yapılabilmekte, şekerli besleme yapılıp yapılmadığını, karbon yapısını kontrol ederek doğallığını tespit edebilmektedir. Böylelikle Türkiye’nin çok çeşitli yörelerinden temin edilen arı ürünlerinin saflığı ve kalitesi belgelenmektedir.

Ege Bal AR-GE ve Kalite Sağlama Laboratuvarları, üretim tesisleri, ambalajları ve personeli üzerinde ilgili tüm rutin hijyen kontrolleri ve mikrobiyolojik testleri gerçekleştirmektedir.

Türkiye’nin en seçkin kovanlarını titizlikle seçen Ege Bal, ürün çeşitliliği bakımından da mucizeyi en doğal ve saf haliyle sofralarınıza getiriyor.

 Ege Bal AR-GE ve Kalite Sağlama Laboratuvarları
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.